Magnolia Gardens is gelegen aan de rand van het dorp, maar de woningen staan ver genoeg van de ringweg om er geen enkele geluid of zelfs gezicht hinder van te ondervinden

Architecturaal is dit project van de hand van Jef Van Oevelen, die in dit verband weer een visueel pareltje in een prachtige omgeving heeft weten te tekenen.

Magnolia Gardens is een dubbel woonerf dat wordt doorsneden door een fietspad. Bij de ingang verdwijnen de auto’s onmiddellijk in de ondergrondse garages. Dit project biedt individuele gezinswoningen met elk 2 ondergrondse garages en een zeer ruime kelder.

Volgende

Het doelpubliek zijn mensen die ouder willen worden in een eigen woning met alle mogelijk comfort. Hiervoor is trouwens een liftoptie voorzien voor elke woning om van in de ondergrondse kelder/garage naar eigen living of slaapkamer te gaan. Op deze manier is mobiliteit op hogere leeftijd binnen de woonruimte vanzelfsprekend.

Op gebied van onderhoud is Nv ConSept baanbrekend voor de materiaalkeuzes. De centrale stofzuiger zorgt voor comfort en gebruiksgenot. Dampkappen zijn er niet meer en werden vervangen door het BORA systeem alsook een doorgedreven ventilatie (type C evo II in alle kamers) die uw woonruimte gezond houdt.

Op gebied van veiligheid zorgen de inbraak werende beglazing, waardoor rolluiken overbodig worden. Het wooncomfort wordt door de vloerverwarming vanzelfsprekend. De verwarming wordt Gestuurd door een topkwaliteit Weishaupt warmtepomp met geologische boringen. Het systeem is later zeer gemakkelijk om te vormen naar de waterstof technologie van de toekomst. Elektrisch is een basis Qubus domotica voorzien die ongekende mogelijkheden biedt op elk vlak.

Volgende

Het “ Magnolia gardens “ woonerf. Dit project situeert zich op een woonerf, maar wat wil dat zeggen? Elke woning heeft naast een privé tuintje , de beschikking van het gezamenlijk groen op de strook tussen de ringweg en de gebouwen. In deze ruimte worden de WADI’s gerealiseerd (opvang van het dakwater) en een park dat ten dienste staat van de bewoners. Er worden ook bomen en struiken aangeplant om het tot een zeer aangenaam geheel te maken. Dat deel wordt samen met de hagen tussen de gebouwen onderhouden door de gemeenschap van de 6 eigenaars. Op deze manier blijft de omgeving mooi en wordt steeds onderhouden. Nv Consept geeft je graag alle mogelijke informatie over elk onderwerp

Werkwijze van Nv ConSept

Wanneer u overtuigt bent om met ons in zee te gaan, tekent u momenteel een reservatie overeenkomst onder voorbehoud van het verkrijgen van een bouwvergunning. U betaalt nu geen voorschot! Dit zal wel gebeuren wanneer de bouwvergunning er effectief is. Op dat ogenblik zal een aankoop compromis opgemaakt worden door de notaris. Binnen de 4 maanden nadien zal de akte van het grondaandeel en de inmiddels reeds uitgevoerde werken samen met het grondaandeel zal dan betaald moeten worden. Verder zijn de bepalingen van de wet Braine van toepassing. In deze periode dienen verschillende keuzes gemaakt te worden. Keukens, vloeren,sanitair enz.

Hierbij zullen we u steeds persoonlijk begeleiden om geen foute zaken te kiezen. Kwaliteit is hiervoor steeds bepalend en dat is zeker niet het duurste in de winkel! Regelmatig zal je ook uitgenodigd worden om op de werf te komen zien en indien nodig en mogelijk nog kleine wijzigingen uit te voeren.

Bij nv ConSept vallen er geen verrassingen uit de kast, alles wordt met u besproken. De beschikbare budgetten zijn samenvoegbaar. Met deze budgetten koop je vloeren, tegels, sanitair en keukens (VDI Design) Het is ook zo dat je enkel de productprijs in de winkel (bij onze leverancier) betaalt, de plaatsing is steeds inbegrepen.

De budgetten zijn steeds prijs exclusief BTW, (Dus ook in de winkel prijs exclusief btw) Dat is ook van toepassing bij eventueel via ons aangekochte verlichting en andere zaken. De korting die wij meestal krijgen is voor de plaatsing. Dit is een eerlijke manier van werken. Het spreekt voor zich dat speciale constructies en installaties enkel volgens overleg en bestek verlopen. We verlenen aan onze klanten ook de mogelijkheid om zaken voor de binnenhuis inrichting via onze connecties bij importeurs of groothandel voordeliger aan te kopen. Internet en eigen aankopen zijn niet mogelijk, omdat ze geen enkele kwaliteit garantie geven.